Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten

De Amsterdams Hogeschool voor de Kunsten (AHK) is een instelling voor hoger onderwijs voor getalenteerde artistieke studenten. De AHK biedt onderwijs in muziek en dans, theater en film, beeldende kunst, architectuur en de overdracht en het beheer van cultureel erfgoed. Üppig heeft voor de Amsterdams Hogeschool voor de Kunsten verschillende wervingscampagnes ontwikkeld die elk jaar een ander thema en uitstraling hebben.

campagnes

 
'Lift-off'
Elk jaar maken scholieren de keuze om te gaan studeren aan een hogeschool of universiteit in een grote stad. Een nieuwe wereld waar zij als student de eerste stappen zetten naar een succesvolle carrière. Voor Üppig vormde deze nieuwe wereld een bron van inspiratie voor het bedenken van een onderscheidend wervingsconcept. Het concept ‘Lift-off’ laat een astronaut zien die met zijn raket nieuwe werelden ontdekt, waaronder een event in de melkweg.

toepassing
Website, flyers, gevelaankleding, T-shirts, tasjes, posters

lees meer

 
'Mengen'
De Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten bestaat uit verschillende artistieke opleidingen. Met het wervingsconcept ‘Mengen’ heeft elke opleiding een eigen kleur verf gekregen. Het concept geeft de essentie en de artistieke variëteit van de AHK weer. Wanneer je alle opleidingen bij elkaar zet, krijg je een mix van verschillende opleidingen en kleuren.

toepassing
Posters, flyers

lees meer

 

 

boek / brochure ontwerp

 
'That Good'
De Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten staat bekend om haar hoge toelatingseisen. Alleen studenten met ambitie en talent worden toegelaten tot de opleiding. Üppig is met de waarden ambitie en talent aan de slag gegaan en heeft een symbolische beeldtaal ontwikkeld in de vorm van een lint. Dit lint laat zien dat je echt de ambitie en talent moet hebben om aan de AHK toegelaten te worden. Dit wordt op verschillende wijze toegepast in de middelen die zijn ingezet tijdens de wervingscampagne. “That good?”

toepassing
Brochure, posters, flyers

lees meer

© 2020 Üppig

© 2020 Üppig