Shuyao

De Shuyao tealounge in Düsseldorf is een experienceshop waar de bezoeker in ontspannen sfeer ondermeer kan genieten van een Oosterse theeceremonie.

visuele identiteit

 
Met het winkelconcept ‘unfold’, dat bedacht is door Üppig, wordt een plek geboden waar de klant zich daadwerkelijk onthaast. Een plek waar de bezoeker alle facetten uit de Oosterse theecultuur ontdekt. Dit vouwt zich als het ware uit in het gehele winkelinterieur. Van passend servies voor de verschillende soorten thee tot inspirerende workshops. Van uitnodigende loungebanken tot zintuigprikkelende Chinese hapjes. Kortom, in de tealounge wordt de dagelijkse drukte van het leven vergeten.

lees meer

interactie ontwerp

 

online theewinkel

Üppig ontwikkelde voor Shuyao de nieuwe online theewinkel en ontwierp daarnaast de 'teefinder', een intelligente tool waarmee gemakkelijk de juiste thee gevonden kan worden in het enorme aanbod van de teewinkel uit Düsseldorf. Zie ook: www.shuyao.com

lees meer

 

iPhone applicatie

Voor de theewinkel in Düsseldorf ontwikkelde Üppig een iPhone applicatie die het mogelijk maakt om gemakkelijk en snel je favoriete thee te bestellen.

lees meer

ruimtelijk en product ontwerp

 

Tea bar Shuyao

Naast de tea-lounge in Düsseldorf is Shuyao binnenkort ook actief shop-in-shop met de mobiele tea bar. De bar is uitgerust met het Quooker-waterkooksysteem.

lees meer

 

 

 

winkel en theelounge

Het 'onthaasten' is voelbaar in de hele Shuyao tea lounge. Van interieur tot theeservies.

lees meer

 

muurgrafieklees meer

© 2020 Üppig

© 2020 Üppig