inno-V

inno-V is een adviesbureau dat zich sterk maakt voor betere bereikbaarheid en klantgericht Openbaar Vervoer door mensen te bewegen en te verbinden.

visuele identiteit

 

de vraagstelling

inno-V heeft Üppig gevraagd om een merkprofilering waarin de propositie “het bewegen en verbinden van mensen” sterk tot uiting komt. Als adviesbureau voor betere bereikbaarheid moeten de functionele waarden bewegen, verbinden en klantvriendelijkheid terugkomen in de visuele identiteit en communicatie van inno-V. Geïnspireerd door bewegende ringen in het water, ontstaan door een steen die het wateroppervlak raakt, heeft Üppig cirkels als uitgangspunt genomen om bewegen en verbinden te visualiseren. In het logo zien we ‘bewegende cirkels’ die de letters van het woordmerk inno–V letterlijk met elkaar verbinden.

lees meer

boek / brochure ontwerp

 

jubileumboek inno-V

Ter gelegenheid van haar 10-jarige bestaan heeft inno-V onlangs aan klanten en relaties hun jublileumboek gepresenteerd. Het boek met een dynamisch karakter straalt de energie uit waar inno-V daadwerkelijk voor staat. Innovatie en slimme mobiliteit.

lees meer

interactie ontwerp

 

inno-V website 2010www.inno-v.nllees meer

ruimtelijk en product ontwerp

 

inno-V interieurlees meer

© 2020 Üppig

© 2020 Üppig